Post by volrandgegestphos on Mar 16, 2022 21:09:56 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ DOOM ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ DOOM IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petukood rohkemate primogemide jaoks ▞▞▞
▞▞▞ DOOM 2022 version ▞▞▞
Vaata, ma armastan doom do 5 tärni, kuid juhtnupud lukustuvad ja see on jama.
DOOM Екшн krt
See mäng on väga lõbus, jookseb väga sujuvalt ja ei kogenud midagi negatiivset. Rohkem tasemeid, kui ma arvasin, et sellel on, seega on sellel lõputult mänguaega. Suurepärane mäng
Peate lihtsalt vana dos-mängu mängimiseks nende teenusesse sisse logima ja kui te oma parooli ei tea, olete perses. Pole mõtet maksta 5 dollarit, et mitte sisse pääseda.
jah, ma ostsin nii doom kui ka doom 2 umbes kuu aega tagasi, lõpetasin mängimise mõneks ajaks, installisin hiljuti uuesti ja tekkis värskendusega probleem, peamenüü laadimismenüü ei tööta, tegelikult see peatab mängu ja ainult peamenüü heli ei tea, kas see on minu probleem, kuna olen proovinud puhast installimist juba paar korda või kui see on värskendusega, tuleb see probleem parandada, kuna see pole õige seda nii jätta
DOOM Action vsmx
Hämmastav sadam, kuni sain aru, et relvade vahetamiseks pole kontrolli.
Ainus põhjus, miks see 2 tärni saab, on see, et see on Doom. Pole põhjust, et 1993. aastast pärit mängul oleks DRM. Ja pole põhjust, et juhtnupud oleksid nii naljakalt halvad, ilma mitmekülgsuseta muude sisendite, näiteks kontrolleri jaoks. Ausalt öeldes maksaksin pigem 4,99 dollarit tasuta lähtekoodi pordi eest.
Meh, freedoomil on parem kontroller, ostsin doomi üle steami ja kasutasin koos freedoomiga WAD-i. Kindlasti tee ja mängi seda korralikult! See on liiga halb, sest see värskendus muudab mängu igal juhul ilusamaks, kuid juhtnupud on lihtsalt kohutavad.
ei tööta chromebookiga
Peate looma Bethesda konto, enne kui näete peamenüüd. Woah seal tõuke. Pärast seda DOOM. See on korralik port, töötab hästi, kuid leiate paremaid juhtnuppe mõnes mitteametlikus pordis, mille Bethesda on praeguseks tõenäoliselt rakenduste poest kohtusse kaevanud.
DOOM Akcijske igre iryb
Bethesda palub parandada kontole sisselogimist, see ei tööta minu jaoks enne seda ma hindan seda mängu
Ma ei saanud proovimiseks tõrgeteta sisselogimisekraanist mööda. häbi.
DOOM ஆக்ஷன் qjc
mäng on suurepärane, kuid las updatega ei saa ma salvestatud mängu laadida, mäng jookseb kokku
Palun kohanduv sälkude jaoks!!! Ma maksin selle eest raha!!!
Nüüd, kui probleem mängu hangumisega salvestamise laadimisel on lahendatud, on see DOOM-i päris kindel mobiiliport.
Doom mobiilis. Juhtnupud on veidi kohmakad, kuid sellega pole midagi raske harjuda. Hea ports
Puudub juhtnuppude tugi, ma lihtsalt ei ole puutetundlike juhtnuppude fänn, muidu kui see sind ei venna, on see DOOM
Pärast nädalaid kestnud katseid seda mängu tööle saada, pärast mustade ekraanide ilmumist ja seadistustega askeldamist – loobusin, desinstallisin selle, vihastasin – naeru pärast, proovisin uuesti installida. Kuidagi teisiti tegemata see nüüd töötab. Bethesda abi on tobe – pärast seda, kui olin juba nende küsimustele vastanud, küsisid minult 4 inimest samu asju. Igal juhul nüüd mäng töötab. Reitingu muutmine selle kajastamiseks.
Kohutav port, ei saa ühtegi ekraanil olevat nuppu ümber paigutada ja menüüs sain vajutada ainult jätkamiseks.Ärge raisake oma raha sellele prügile
Pole mängitav ilma Bluetoothi mängukomplektita / kontrollerita.
Ei saa mängida suunaklahvistikuga, tundub, et strafe ei eksisteeri, kui kaalun raha tagasi küsimist. Desinstallisin selle mängu EDIT: praeguses konfiguratsioonis olevad juhtnupud muudavad selle doomi versiooni mängimatuks, kui juhtnupud on parandatud, installige uuesti ja muutke oma reitingut, lisades võimalus juhtnuppe ümber konfigureerida või isegi juhtnuppude sarnaselt konsooli juhtnuppudega tööle panna oleks palju parem kui praegune juhtseadistuse märkus, ma räägin juhtmevaba kontrolleri abil
Sellel on mõned probleemid, mis takistavad selle ID klassika (1991) põgusaid nautimishetki!
Minu telefoni ei laadita, lihtsalt tühi ekraan...
<a href=""></a>
Suurepärane mäng, kohutavad kontrollid
Ultimate DOOM on koht, kus see kinnisidee sai alguse! Kõik teavad, et DOOM on üks legendaarsemaid laskureid, mis eales loodud. See port pole mitte ainult suurepärane käivitatav fail nii täiusliku FPS-i nautimiseks, vaid ka kogu tasuta lisasisu muudab selle mängu MUST HAVE, kui olete nagu arstikabinetis või pangas, metroos, rongis jne. See on DOOM!
See oli suurepärane, kuni see lakkas töötamast...
tore seda lõpuks Bethesdast näha. 5 tärni jaoks lisage kontrolleri tugi, valige tase, muutke avatud uste nupp millekski muuks. nagu hüpiknupp vasakul küljel, mis kuvatakse siis, kui jõuate uksele või lülitile piisavalt lähedale. auto fire sobiks ka juhuslikele mängijatele. lahe oleks ka piiri tausta muutmise võimalus. mõned hudi kohandamisvõimalused oleksid samuti suurepärased. muuda*nüüd on bethesda konto katki :/
Prügi. Sunnib mind enne mängimist Bethesda kontole sisse logima. Desinstallitud ja raha tagastatud.
Okei, 3 tärni, kuna see on tegelik kvaliteet, kuid juhtnupud, puuteekraaniga relvaratas ja topeltpuudutus teatud asjade jaoks, nagu automaatne käivitamine ja tulistamine. Cometfon, oleks tore, kui saaksite välja mõelda erineva skeemi juhtimiseks, aga ma mõtlen, et ma armastan surmanuhtlust, mees, sa oled sama mängu välja andnud ja ma ostan selle endiselt õnnelikult, sest see ei olnud 5 dollarit väärt. head kontrollid minu arust
Mäng on üldiselt DOOM kõige vaniljem, hämmastav versioon, kuid vajab salvestussüsteemi, et muuta kogemus meeldivaks neile, kes jahvatavad saladusi. Peamine tähelepanu tuleks pöörata salvestussüsteemi parandamisele, kuna see on ka teises mobiiliversioonis.
See näeb hea välja ja töötab sujuvalt, kuid juhtnuppe on võimatu kohaneda. Pildistamise nupp on pisike ja valikuid pole. Enamasti jääd sa lihtsalt pildistamata ning kaamera ja iseloomu juhtimine on masendav. Mul on kahju, et pean seda ütlema, kuid ma desinstallisin selle.
Ma armastan Doomi ja olen mänginud igasuguseid porte ja see võib olla okei, kui jätta kõrvale kontrollide kohandamise puudumine. Oleksin väga tahtnud näha liikumiseks kaldtee reguleerimist, kuid liikumise virtuaalse analoogi puhul ei saa te midagi muuta. Vaikimisi on see üsna halvasti rakendatud ja seda ei saa muuta. Parem on mängida midagi muud, välja arvatud juhul, kui seda värskendatakse.
Miks pole kontrolleri tuge?...
Mäng mängib hästi, kuid ma ei saa salvestatud mängu laadida, niipea kui valin oma edenemise laadimise, mäng hangub ja pean alustama uut mängu iga kord, kui seda mängida tahan. Palun paranda see asi
Juhtnupud on tõeline piin, kuid ma arvan, et need on parimad, mis puuteekraaniga telefoni FPS-i jaoks olla saavad.
Vajab kontrolleri tuge
Puutetundlikud juhtnupud on üsna kehvad, mistõttu on mängust tõeliselt raske nautida. Loodetavasti saab see varsti parandatud, muidu läheb hästi.
Ei lase mul kontot luua. Ei saa mängu mängida
konto loomist ei õnnestunud tööle panna. miks ma pean isegi sisse logima?
ei saa isegi mängida ilma Bethesda kontota! Tahtsin lihtsalt mängida vanade aegade pärast. Konto loomine andis ainult vigu (ka Bethesda veebis). Lennurežiim ei aidanud. Mängime mängu ilma probleemideta, palun! Desinstallisin mängu ja loodetavasti saan raha tagasi.
Niisiis, ma eemaldasin tähe. Juhtseadmed on tõesti väga kehvad. Juhtnuppude jaoks pole valikuid, desinstallitakse kuni värskendamiseni. Ma armastan doomi nii väga, kuid ma keeldun sellele portsile keskmist hinda andmast. Doom, mille oma rösterile installisin, mängib paremini kui see.
Ostsin selle mõni aeg tagasi enne viimast värskendust ja see töötas hästi, kuid nüüd ei saa ma salvestada
laadisin selle alla ja ütles, et mul on konto, mitte kunagi meili saatnud. pärast sisselogimisteabe leidmist ütlesin pidevalt sisselogimisviga. Küsi raha tagasi
Seda pole lihtne mängida, kui teil pole mobiilikontrollerit. Peate ringi vaatama, liigutades oma sõrme ekraanil, kasutades samal ajal liikumiseks ja pildistamiseks mõlema käe ühte sõrme. Kui sul on 3 kätt, siis see mäng on suurepärane, aga mul pole 3 kätt. Peale selle töötab mäng tegelikult praegu ja see on üsna sujuv. Ütleksin, et see on hea port, kuid seda ei saa esitada, välja arvatud juhul, kui teil on mobiilne kontroller, mida ma ei tee ja tõenäoliselt kunagi ei tee. Ma raiskasin 4,99 dollarit. otsige enne ostmist mänguviis ise üle
Bethesda ootused veebis on naeruväärsed. Esmakordseks mängimiseks tuleb sisse logida. Puudub valik "unustasin parooli". Lähtis selle lähtestamiseks võrku, küsis minult vastuseid turvaküsimustele. Milline minu aja raiskamine. Tagastatud kohe. Mängisin DOOMi 20 aastat tagasi ja selle käivitamine pole kunagi olnud nii valus. Võtke Bethesda kokku.
Hiire tugi puudub.
Palun värskendage juhtimisskeemi, see aitaks, kui ekraanil oleksid nupud ja mitte lootma topeltpuudutusele, sest see ei tööta 80% ajast. Androidis on tasuta fps mängud, mis töötavad väga hästi, isegi puuteekraaniga on arenguruumi palju.ka kiirendus ei tööta eriti hästi.
See on Doom, mida siis mitte armastada. Puuteekraani juhtnupud on peaaegu alati imelikud, kuid need oleksid pidanud emulaatoriversioonidest rohkem vihje võtma. Ja juhtnupud (ja visuaalid, nagu menüü pealuud) Chromebookis ei tööta üldse korralikult, tundub, et nad unustasid hiljutise värskendusega nende seadmete olemasolu. See on veider, kuna mängudega on kaasas isegi hiljutised Chromebookid. Vajab klaviatuuri kohandamist nagu arvutis. Aga igatahes, minu kollektsiooni lisada veel üks versioon, mis ulatub tagasi diskettidele.
Vajab kontrolleri tuge. Arendajad lisavad kontrolleri toe.
Jube. Ära osta. Juhtnupud ei tööta.