Post by norphawalilo on Mar 15, 2022 22:57:25 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Jewels Legend - Match 3 Puzzle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Jewels Legend - Match 3 Puzzle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ generatorių monetų kodai ▞▞▞
▞▞▞ Jewels Legend - Match 3 Puzzle 2022 version ▞▞▞
puikus žaidimas. tik noriu mažiau skelbimų, bet tai nemokama versija.
jega
Kiekvieną kartą, kai dovanojate mums tokį įvykį kaip Kalėdos, aš niekada negaliu išnaudoti viso potencialo, nes tai mane vis sugrąžina atgal ir neleidžia man judėti toliau, tai atsitiko dėl praeities įvykių, bet niekada neįvyksta kitu metu, kai tai kelia nerimą, prašau sutvarkyk tai
German for Beginners: LinDuo HD Educational lyt
Galbūt esu 50 ar aukštesnio lygio, tikrai nežinau, nes dabar negaliu atidaryti žaidimo. Jis tiesiog sustoja prieš arba atsidaro. Taip apmaudu!
Juokinga, kad renkate visas šias monetas, bet turite jas nusipirkti, kad galėtumėte jas panaudoti. Ir kiekvieną kartą sukdamas gaunu tik monetas, kurių šiaip negaliu panaudoti. Ištrinu žaidimą, nors man jis patiko. Tai pinigų grobimas ir aš nemėgstu žaidimų, kuriuose taip žaidžiama. Viso gero.
Ne daugiau skelbimų nei bet kuriame kitame žaidime, tačiau skelbimai yra slapti, slepia uždarymo mygtuką ir tt. Pastaba kūrėjams, taip sumažinus tikimybę, kad išbandysiu jūsų žaidimą, o šis bus pašalintas
Pateikiami tikslai be jokios informacijos, kaip juos pasiekti. SVEIKAS, DEVS – kaip apie geresnes INSTRUKCIJAS? Pašalinta!
Smagu, kol nepasieksite savavališkų ir nereikalingų pakartotinių bandymų limito ir žaidimas begėdiškai bandys jus iškratyti pinigų, kad galėtumėte žaisti toliau.
Nepatinka mažo vaiko kūdikio balsas. Galėjai tai padaryti kitaip. Man tai taip nepatinka. Pašalinu žaidimą.
Geras žaidimas, bet 30 sekundžių reklama! Taip 30 sekundžių priedai! Ir jie pasirodo iškart, kai paprašys paspausti mygtuką! Tęsti/pasiruošti/surinkti ir pan. Taip, aš žinau, kad tai nemokama, bet vis tiek nereikia, kad skelbimas iššoktų taip, kaip jūsų paprašė paspausti „Gerai“ žaidime! Tiesiog neteisinga ir geriausia dalis yra! Tai neįvyksta per pirmuosius 3 ar 4 žaidimo etapus, kad galėtumėte iš karto paspausti „OK“! Taigi, taip, aš žinau Nemokama = skelbimai, bet tai, kaip turite iššokantįjį skelbimą, yra neteisinga. Taip, jūs turite teisę, aš negaliu naudoti įkrovimo, nes jį pašalinau!
Man tai patinka, lengva žaisti.
Oho
labai erzina, kad 2 kartus aš 1 pasitraukiau nuo 5 LVL įveikimo nuotykių režimu, žaidimas sugenda ir verčia mane pradėti iš naujo
Nemėgstu žaidimų su ❤️, kai kurie galvosūkiai sunkūs, nėra nieko vertų taškų. Kai kurių galvosūkių fone sunku suprasti, ką bandote atitikti. Reikia pervežimo. Ne vienas geresnių žaidimų, kuriuos žaidžiau.
Yra ginklo programa. Tačiau kai jis paragins žiūrėti vaizdo įrašą, negalėsite paleisti, nebent jį peržiūrėsite. Aš neprieštarauju kartais pažiūrėti vaizdo įrašą, bet ne visada.
Po paskutinio atnaujinimo tai yra protingas dizainas, skirtas gauti savo pinigus... nežaiskite ir neatsisiųskite !!! Maždaug 40+ lygis tampa daug sunkesnis, kai retai pavyksta iš pirmo karto ... kai baigiasi RSS ir mėgėjai. Iššūkiai yra sumanus dizainas, skirtas išeikvoti jūsų RSS, todėl galiausiai kaip paskutinę galimybę turite nusipirkti daiktų, kad galėtumėte tęsti... didžiulis plėšimas!!!
Smagiai praleisti laiką, atsipalaiduoti ir mėgautis
Kai kurių lygių negalima laimėti, nebent išleisite pinigų gudrybėms.
Žaidimas negali prasidėti po naujausio atnaujinimo.
Jewels Legend - Match 3 Puzzle Pelihalli emj
Įdomus žaidimas, ne tiek daug papildymų, kiek kitų, todėl šį žaidimą pasiliksiu, o ne ištrinsiu, kaip šį vakarą dariau su 5 kitais žaidimais, nes per daug pridėsiu.
klaidinantis žaidimas, tai nėra žaidimas, kuriame jūs tiesiog derinate spalvas, jame yra daugiau nepageidaujamų dalykų
Žaidimas man pasirodė gražus tik tai, kad jis labai dažnai sustoja ir nereaguoja
Idomus
Linksmas žaidimas. Žaidžiu apie metus. Jis retkarčiais sugenda (dažnai, kai esu arti pergalės). Ir šiandien nusprendžiau nusipirkti keletą papildomų judesių. Jame buvo teigiama, kad įkrovimas nebuvo atliktas ir žaidimui nepridėjo ėjimų. Tačiau kaltinimas tikrai buvo įvykdytas. El. laiškas kūrėjui iki šiol negavo jokio atsakymo. Po to nesiryžčiau išleisti daugiau pinigų šiame žaidime.
Jewels Legend - Match 3 Puzzle Arcade vks
Man labai patinka šis žaidimas, o lygiai yra pakankamai sudėtingi. Tačiau turiu vieną pastebėjimą. Šiuo metu esu 813 lygyje, kuris nėra pažymėtas kaip „sunkus“, bet man pasirodė, kad tą labai sunku išspręsti ir išsprendžiau tik todėl, kad atsitiktinai atsidūriau ant dviejų gretimų deimantų. Aš tai mačiau anksčiau. Daugelį lygių, pažymėtų „sunkiais“, išsprendžiu per vieną iteraciją, o kitus lygius man reikia dešimties ar daugiau bandymų išspręsti. Kaip jūs, žmonės, vertinate, koks sunkus yra lygis? Atrodo tikrai tiksliai. Bet šiaip puikus žaidimas
Paprastas laiko praleidimas.
Mylėk šį žaidimą. Tai šiek tiek lėtas, bet gerai
Šis žaidimas man patiko ilgą laiką, tačiau dabar jis vis pristabdo ir tampa juodas. Tai labai erzina ir aš svarstau, ar jį pašalinti, jei tai nesiliaus.
Nemokamų dovanų įkėlimas sustabdytas. Išsiuntė kūrėjui el. laišką, bet atsakymo negavau. Labai smagus žaidimas, bet nusivylęs, kad neatsakėte ir nepavyko išspręsti problemos.
per daug skelbimų. kas du lygius po vaizdo įrašą. Sulėtinkite vaizdo įrašų greitį ir skirčiau geresnes žvaigždes...
Panašu, kad funkcionalumas blogėja, vaizdo įrašai nebeleidžiami ir kodėl pilies lygiai pradėjo nusinešti gyvybes?
Man labai patinka šis žaidimas, bet jis man neteikia premijų, o kai pridedu skelbimus, atlygio negaunu. tai ką aš nelabai turiu omenyje?
Daugelis čia esančių skelbimų visiškai netinka vaikams! O skelbimų yra labai daug. Nors pats žaidimas nėra blogas. Aptariami skelbimai buvo labai seksualūs ir netinkami. Vienas skelbimas buvo skirtas žaidimo pasirinkimams ir rodo, kad kažkas įeina ir pamato ant grindų gulinčią liemenėlę. Įėję į kitą kambarį jie pamato savo antrąją pusę lovoje su kitu žmogumi. Pasirinkimo galimybės yra susipykti arba prisijungti prie reikalo. Tai, be jokios abejonės, netinka mažiems vaikams.
Tai smagu, kol pateksite į aukštesnius lygius ir turėsite nusipirkti $ stiprintuvų ir monetų. tai tiesiog gerai ir šiek tiek vargina. Turėtų būti suteikta galimybė gauti stiprintuvus ir monetas už vieno lygio pasiekimą.
Jewels Legend - Match 3 Puzzle Arked mtsd
**Atnaujinimas: „Evony“ žaidimo skelbimas neleis jums grįžti į žaidimą. Nėra „x“ ar uždaryti. Jei paliksiu žaidimą, grįžkite atgal, jis vis dar yra skelbime **Man šis žaidimas patiko ilgą laiką. Tačiau pastaruoju metu, jei leidžiu vaizdo įrašą, kad sulaukčiau judesių, užrakinamas ne tik žaidimas, bet ir visas ekranas. Turiu iš naujo paleisti telefoną. Tai ypač nemalonu, kai esu arti lygio išvalymo ir viską prarandu. Turiu „Google Pixel XL“ ir programa atnaujinta.
Jewels Legend - Match 3 Puzzle Arkada kds
Puikus zaidimas. Gera grafika. Labai linksma
Netinkamas atlygio išmokėjimas, žaidimas sugenda, kai rodomi skelbimai. Yra per daug tokio tipo žaidimų, kad būtų galima su tuo susitaikyti, jie skirti atsipalaiduoti, o ne erzinti.
Skelbimai yra pernelyg dažni ir įkyrūs tokiam paprastam žaidimui.
Man patiko keli pirmieji lygiai, bet praleidau daug „gyvenimų“, bandydamas išsiaiškinti, kaip iš tikrųjų žaisti. dauguma mano laimėjimų buvo kvaila sėkmė. turėtų būti tinkama pamoka, kad žaidėjai suprastų, ką jie turi daryti. Dėl šios priežasties daviau tik 3 žvaigždutes.
tai labai smagus priklausomybę sukeliantis žaidimas, vienintelis jo trūkumas, sakyčiau, yra tai, kad kai kurie lygiai neduoda pakankamai judesių, todėl beveik neįmanoma ten sėdėti ir juos įveikti, o kai kurių dalykų kaina yra tiesiog beprotiška, išskyrus kad tai labai įdomus žaidimas, jis padeda praleisti laiką ir suteikia jums šiokį tokį iššūkį
Esu priklausomas. Bet turiu skųstis, brangakmenių leidime rašoma, kad mokėk penkis, tada amžinai jokių skelbimų, bet aš vis tiek gaunu skelbimus. Tai arba koks nors gedimas, arba klaidos...tikiuosi, kad pastaroji..ar galite išspręsti?
Daug animacijos, kurių negalite praleisti.
Man patinka žaisti šį žaidimą! Vienintelė priežastis, kodėl skyriau 4 žvaigždutes, yra skelbimai. Skelbimai sukuria pasikartojančius skirtuką / ekraną / langą.
Smagus ir verciantis mąstymas
Nuolat gaunu skelbimus, kurių negaliu pašalinti, kurie žudo žaidimą, o ekranas taip juodas, kad turiu pašalinti, ir gaila, nes man tai labai patiko
Yra žodinio žaidimo programos „Word Connect“ skelbimas, kurio negalite išeiti ir jis dažnai pasirodo be raginimo. Dėl šios priežasties svarstote galimybę ištrinti žaidimą. Be šio gedimo būtų skyrę 4 žvaigždutes, nepaisant didžiulių reklamos atakų.
Juokinga