Post by norphawalilo on Mar 15, 2022 22:36:06 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Astrogon - Arcade platformer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Astrogon - Arcade platformer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufija koda za neomejeno zlato ▞▞▞
▞▞▞ Astrogon - Arcade platformer 2022 version ▞▞▞
super je, zakaj si rad postavljam nivoje in se igram z drugimi
Astrogon - Arcade platformer 街機 brmq
Ta igra je čudovita, izgleda neverjetno, zveni neverjetno, igra se neverjetno! Lahko rečete, da je to igra iz srca, ki jo je ustvaril nekdo z močno željo ustvariti nepozabno izkušnjo skozi zahtevno, a zabavno in zasvoji igro!
Tesen nadzor, odlična glasba. Če sem imel pritožbo, so napajalniki majhni in jih je težko prepoznati.
zdravo, jaz sem. Jaz sem DMD na svojem emulatorju za android in tudi tukaj dajem oceno s 5 zvezdicami, ker deluje in opravlja delo enako učinkovito kot na mojem ipadu. komaj čakam, da vidim, kako dobra bo ta igra v prihodnosti
Geometrija pomišljaj: kdo si ti Astrogon: jaz sem ti, ampak boljši Če narediš igro plačljivo in brez oglasov in v nakupih aplikacij bo igra boljša
Astrogon - Arcade platformer እንቅስቃሴ ያለባቸው liwj
Uredi: Takoj po oddaji ocene, ko sem bil pozvan, sem videl svoj prvi vsiljeni oglas. Sly -__- Vendar so bili oglasi, ki sem jih videl, kratki (5-10s max) in ne po vsaki stopnji, tako da se mi zdi znosno. In zaradi kakovosti igranja in grafike sem šel naprej in odstranil oglase. Original: Super igra!Samo tisto, kar sem iskal. Preproste kontrole, kul estetika, rahlo zahtevna in še nisem videl oglasa. Odlično delo!!!
Zelo zasvoji in zabavna igra!
Čudovita igra po odstranitvi oglasov
Najboljša ekipa za igre in razvoj
Extreme Car Driving Simulator ریسنگ ili
Ta igra je zabavna, veliko ravni, 5 zvezdic. >-<
Lepa igra
Astrogon - Arcade platformer Žaid. automat. pgq
Edina težava, ki jo imam pri tem, je, da morate porabiti žetone, da ustvarite lvl. Upajmo, da se bo to v prihodnosti spremenilo. Razen tega igra pravzaprav ni tako slaba!
Dobra igra, samo ne zame.
Lepa igralna izkušnja, ena najboljših arkad tega leta!!
Super igra! Hvala ekipi!
Precej droga
Zelo kul, edinstvena mehanika. Gledanje oglasov je potrebno za skoraj vse, vendar zaenkrat ni večjih pritožb.
Je kul
Resnično uživajte v konceptu te igre. To je zelo zabavna in zabavna igra, še posebej, ko vam je dolgčas.
Ta igra je super! To je super zabavno in v primerjavi z večino iger tega žanra je minimalno oglasov, je res prijetno in brez prekinitev oglasov med vsako stopnjo je super!
Zelo zabavna igra! Res mi je všeč mehanika, veselim se nove posodobitve!
Obožujem to. Ima pa nekaj manjših napak.
kul
Gg
preprosta za razumevanje in smešna za igranje
Všeč mi je ❤️Lepo
Igra je lepa, ampak igra me ubija
vau, tako presenetljivo ☆☆☆☆☆
Kako vse deluje in različni bloki so zmedeni, to je igra, kjer morate to narediti odlično, sicer ne boste zmagali, stvari so nekako zmedene, dobro je, vendar je potrebno nekaj dela
Najboljša igra vseh časov Mind blowing Excellent Loving it
Dorami me je poslala sem
Ta igra je super, ker uživam v mehaniki in sklepam prijatelje v igri ter ustvarjam nivoje.
dobro
to je precej zahtevna, a zasvojenostna igra, če se vam je zataknilo, poskusite razmišljati o "nenavadni" strategiji, da jo prenesete, ta igra vas je tudi prisilila, da vadite svoje sposobnosti merjenja časa, dejstvo je, da je večina zvezd, ki sem jih srečal na vseh ravneh zahteva precej težaven čas, sicer pa je super in všeč mi je
VŠEČ MI JE KOT GEOMETRY DASH
Ta igra je neverjetna! Z vsemi ravnmi, ki so na voljo igralcem, je ta igra zelo zabavna! Kontrole so enostavne in dizajn blokov je čudovit!