Post by norphawalilo on Mar 15, 2022 22:30:04 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pokécardex ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pokécardex IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cod de cheat pentru multe jetoane ▞▞▞
▞▞▞ Pokécardex 2022 version ▞▞▞
Pokécardex Əyləncə gsb
Ar fi de 5 stele dacă ar fi adăugate promoțiile pentru soare și lună. Dar, în general, o aplicație grozavă pentru a ține evidența colecției mele.
Pokécardex Intrattenimento gvg
O aplicație grozavă a avut în sfârșit toate cardurile mele într-o bază de date, de la cardurile mele din copilărie până la cele pe care le cumpăr astăzi.
Este o aplicație bună, ține evidența cărților tale, singurul lucru pe care l-am văzut până acum și care mi-aș dori să fie diferit este că ai putea păstra o cantitate din câte cărți ai din fiecare în loc să spui doar că ai obișnuit sau folie.
Îmi place aplicația; Este foarte util și îmi permite să văd ce cărți sunt într-un pachet înainte de a-l cumpăra. Deși, deși am selectat engleza, arată doar alte limbi.
Acesta este cel mai bun de fiecare dată când îmi place
I LOVE POKEMON Acest joc are toți Pokemonii
Cooking Talent - Restaurant fever Chiến thuật tyn
EDIT: Mi-au răspuns atât de repede! Și am încredere că vor rezolva această problemă. Problema a fost că seturile japoneze precum Vmax Climax și Shiny Star V aveau opțiunea de a adăuga cărți inversate (oglindă) pentru cărțile holo. Dar acest lucru nu este adevărat. Mi-au răspuns foarte repede și sunt foarte uimit și bucuros! Aceasta este cea mai bună aplicație pentru a ține evidența colecției tale! Mulțumesc!!!
Ușor de utilizat, fără puf
Este aproape perfect, are nevoie doar de o pagină web mai bună în engleză sau spaniolă
bine
A fost caca!
Este atât de rău. Nici măcar nu se poate conecta sau parola mea este corectă, dar încă nu funcționează😈😈😬😬
Îmi place, dar un lucru este că nu găsesc o modalitate de a introduce mai mult de 1, cum ar fi să spunem că vreau să arăt că am 3 copii ale unui card sau ceva de genul. Una dintre poze spune că poți arăta 1 stare netedă, dar nu o găsesc. Oricum o aplicatie buna.
Eu unul cred că E JUC
Ar fi grozav... dacă cardurile ar fi în engleză
De ce ar trebui să mă înscriu pentru o foaie de calcul Excel glorificată?
Destul de bun pentru urmărirea setului principal și a cardurilor promoționale. Câteva tipuri și vederi suplimentare ar fi grozave. Necesita o sortare a cardului Trainer și o vizualizare în care puteți vedea suma unui card dat dintr-o privire, în loc să fie nevoie să deschideți cardul pentru a vedea contorizarea. De asemenea, în timpul aceleiași sesiuni, ar fi bine să ai opțiunea de a te întoarce acolo unde ai fost într-o listă de set în loc să te întorci mereu în partea de sus, mai ales când te uiți la cardurile de antrenor.
Imi place pana acum!!!
destul de dragut. deși mi-ar plăcea să văd un ghid de valoare și totalul de carduri deținute
Foarte util pentru a-mi păstra colecția în ordine, precum și pentru a ști ce pachete nu am cumpărat suficient
Nu lua!!!!!!!
Pokécardex Giải trí myx
Pokécardex Zabava zka
Aplicație excelentă pentru a ține evidența colecției tale.
Pokécardex Розваги bqa
La fel ca mulți dintre noi de pe Planeta Pământului - Sunt un colecționar de cărți POKEMON™ complet cucerit💉Addict-I🏩acea grăbire de a-mi deschide doza de 👨🏫Old👩🔬Cartele de la școală 3 Leagă un drogat peste pachete suplimentare vândute numai la Many Dealerii DollarTree sunt magazine aici în Vancouver BC Canada-Nu unde altundeva-Nici măcar pe Hastings Sidrow, ci 4 o adevărată supradoză⚰de droguri Pokemon💊cumule în multele forme de pachete de amplificare Mega Dose (10 cărți) Like Unified Minds/Darkness Ablaze /Cosmic Eclipse, astfel încât această aplicație este necesară 4 toate PokeHeads❗
Voi pune 5 stele dacă îl puneți în engleză
vremea lui Charzard! JOCUL DAM nu se va încărca
Pare o aplicație cu adevărat cool. Nu îmi dau seama cum să privesc imaginile cardurilor, așa că poate un scurt tutorial de la început ar ajuta, dar în general pare o aplicație bine pusă la punct. Buna treaba!
Tocmai am revenit la colecționare, iar această aplicație pare aproape perfectă! Mi-aș dori doar să existe un mod întunecat și o modalitate de a plăti pentru a elimina reclamele
Îmi place această aplicație, mă ajută cu adevărat să țin evidența colecției mele.
¡Cred că aceasta este o aplicație grozavă! Singurul lucru greșit este că atunci când vezi „colecția mea”, aceasta include holo-uri inverse, dar nu include cărți holo din listă.
Sunt orb, nu există Fates Collide?
Nu cred că această aplicație este ceva fantezist sau uluitoare, dar face tot ce am nevoie de la ea perfect. Este cu ușurință cea mai bună aplicație pentru urmărirea colecției tale de cărți Pokemon.
O aplicație groaznică. A trebuit să merg pe site pentru a mă autentifica și tot ce am putut vedea erau forumurile stupide. APLICAȚIA TERRIBILĂ NU SE INSTALĂ.
De ce fara poze?
Aplicație grozavă. Chiar are nevoie de capacitatea de a spune toate versiunile pe care le-ar putea avea un card, cum ar fi holo, non holo, revers ECT, dar mă bucur că opțiunile pentru a le marca sunt acolo. Are nevoie de o secțiune de informații pentru a explica lucruri precum ce este un holo deck, dar o aplicație grozavă. Foarte util. De asemenea, are nevoie de capacitatea de a afișa colecția completă în toate seturile ca opțiuni de scanare și sortare.
Foarte frumos, dar nu știu cum să deselectez că am un card
Imaginile de pe card nu se vor încărca chiar și după ce le-am descărcat
Este un mod frumos de a vedea procentul în care se află colecția ta
Acest lucru va funcționa pentru mine, mulțumesc
destul de la îndemână
Aplicație uimitoare pentru a urmări noua mea colecție!Singurul lucru pe care mi-ar plăcea să-l văd este poate o versiune pro pe care o pot plăti fără reclame.
Este grozav, dar valoarea (valorile) cardului va fi vreodată un lucru aici?