Post by norphawalilo on Mar 15, 2022 22:24:12 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Blue Archive ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Blue Archive IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ atbloķēt (daudz monētu) ▞▞▞
▞▞▞ Blue Archive 2022 version ▞▞▞
Man patīk spēle, varoņi un, protams, stāsts un balss aktieri ir tik lieliski! Pirmā jubileja ir klāt!
Es nesekoju nevienam no jaunumiem, esmu pilnīgi ārpus twitter, bet, ja jūs noliekat malā problēmas, ar kurām saskaras cilvēki. patiesībā tā ir diezgan laba spēle. jauks un smieklīgs mazais gača ar lielisku mākslas čibiju. un nemēģini pārrullēt kā neprātīgs, vienkārši izvēlies jebkuru, kas tev patīk, un izvairies no pvp, ja esi f2p. un neliela piezīme: ja esat viens no tiem nopietnajiem cilvēkiem, jums vajadzētu pārbaudīt korejiešu versiju, nevis šo. un ar to mans viedoklis beidzas.
Stāsta elements un spēle ir vislabākie no visiem. Gacha iespēja ir ļoti maza, par 10x10 ruļļiem es saņemu tikai vienu 3 zvaigžņu vienību, bet tas nav nekas liels, jo 1 un 2 vienības joprojām ir noderīgas (man patīk šī metode, tā man atgādināja Arknight). Es tikai iesaku, ja gacha iespēja ir ļoti zema, vai vēlaties izmantot kādu Arknight metodi, piemēram, Annihilation (milzīgs lauks piroksēna audzēšanai, atiestatīt katru mēnesi vai vairākas nedēļas, būtu labi). Es vēlētos, ja spēlē īpašajā notikumā tikai skatuves modelis, piemēram, stāsts.
Man ļoti patīk šī spēle, un es gribu to turpināt spēlēt, bet nez kāpēc tas neļauj man pieteikties tur ir rakstīts "neizdevās saņemt datus caur cdn" (atvainojos par slikto angļu valodu)
Spēle ir. Lieliska māksla un lieliski varoņi. Viss un viss ir lieliski. Bet ir viens trūkums, PVP, tas ir tik negodīgi, ka uzvarēs tikai tie cilvēki, kuriem veiksies
Jauka spēle ar jaukiem čibi varoņiem. Tai ir intriģējošs stāsts un interesants cast.gameplay ir automātisku un prasmju komandu sajaukums. Kopumā ļoti jauki. Tikai mīnuss būtu gacha likmes, taču tas ir izturams.
Pārsteidzoši taktiska spēle, neskatoties uz to, ka trūkst tiešas kontroles pār vienībām. Burvīgi varoņi, pietiekami daudz bezmaksas metienu, lai sāktu, un viegls (ja tas ir laikietilpīgs) veids, kā atsākt spēli, lai sāktu spēcīgāk. Ikdienas cikls ir jauka bonsaige. Tomēr man ir jāatskaita punkti par: - ārkārtīgi lēnu ielādes ātrumu - Sliktu naudu: roll vērtību - Sliktiem tulkiem ar darba kārtību - Vispārīgo cenzūru - Neksona reputāciju slepkavību spēlēs Mans spriedums: peldieties bez maksas, taču uzmanieties no pieķeršanās. .
Šī spēle ir jautra, man patīk varonis, spēle un mūzika, taču dažreiz spēlē ir nobīde. Un es ceru, ka viņi salaboja gacha sistēmu, ir ļoti grūti ietaupīt pilnus 200 par rakstzīmi, kuru vēlaties.
Spēle ir laba, bet man ir problēma, kad es sāku spēli un esmu vestibilā, radās savienojuma kļūda un es nevaru kaut kā atjaunot savienojumu. Tagad tas notika 6 reizes, un ir ļoti nomākta, ka gaidīju spēles ielādi, lai redzētu kļūdu. Mans savienojums bija labs citās tiešsaistes spēlēs, bet ne šajā spēlē. Cenzūra pašlaik nav liela problēma, taču kaut ko solīt un pēc tam to lauzt bija liela problēma, viņi varētu cenzēt daļu satura nākamajos atjauninājumos, padarot spēli nebaudāmu.
Spēle piedāvā tik daudz tiem, kas to spēlē, un kompensē likmes, sniedzot spēlētājiem bezmaksas gacha valūtu. Lauksaimniecība ir arī ērta un neprasa pārāk daudz pūļu, ja laikus pietrūkst. Arī mācība ir interesanta, un varoņiem ir lielisks dizains, kā arī unikālas personības.
Sākumā spēle gāja ļoti labi. Mani patiesi iespaidoja Nexon. Diemžēl ir radušies nekvalitatīvi tulkojumi un cenzūra, pret kuru viņi personīgi solīja pretoties, un viņu reakcija ir nomākta. Nexon ir pierādījis, ka prioritāti piešķir "ārējo avotu" vajadzībām, nevis saviem faniem, un tāpēc es nevaru ieteikt šo spēli. Kamēr cenzūra nav PAREIZI novērsta, es savu rezultātu nemainīšu.
Neraugoties uz cenzūras fiasko, sasmalcināšanu un PvP AI, viena lieta, ko esmu ieguldījis līdz šim, ir L2D, izmantojot attiecību stāstus. Gacha likmes joprojām ir nenormālas, bet es domāju, ka ar pietiekamu satricinājumu, pasākumiem un bezmaksas piroksēniem, ko tie izdala atjauninājumu dēļ, jūs varat uzkrāt diezgan daudz, jums tikai tas jādara gudri.
Šī spēle dara to, ko daudzām līdzīgām spēlēm ir grūti izdarīt: tīru un skaidru lietotāja interfeisu, cienītu jūsu laiku, dāsnus un pieejamus. Esmu F2P un pēc 2 mēnešu spēlēšanas (ikdienā) esmu 49. līmenī, 200-500 pvp rangā, visi, izņemot 1, ir īpašie studenti un lielākā daļa uzbrucēju studentu. Viltība ir tērēt enerģiju komisijas līmeņa paaugstināšanai, kad jums ir nepieciešams kļūt stiprākam. Tas pārvēršas ap 30. līmeni, taču rotējošie reklāmkarogi, notikumi un stāstu saturs ir pietiekami, lai tas būtu vērtīgs SJO.
Globālajā versijā IP blokam nevajadzētu pastāvēt. Man patīk tas, ko es redzēju spēlē līdz šim, bet Nexon ir pārkāpis solījumu neko necenzēt, tāpēc pagaidām atstāju tikai 4 zvaigznes, līdz iznāks Bunny Karin.
3. apskats. Spēli joprojām ir interesanti spēlēt IMO, joprojām ienīstu šīs spēles pvp aspektu, kaut arī sliktāko RNG prasmju dēļ pvp cīņu laikā (es saprotu, ja pvp ir neveiksmīgs, jo tā nav galvenā spēles iezīme, bet es ceru, ka izstrādātāji strādā lai to uzlabotu). Ieteikumi: VAIRĀK Spēles optimizācija, īpaši zemas klases ierīcēs, galvenā stāsta atjauninājums, L2d pievienošana studentiem, kuriem nav sava l2d. Jebkurā gadījumā, līdz šim ir labi pastrādāts, gaidu turpmākos atjauninājumus. 🙂
Spēle ir diezgan jautra ar lielisku varoņu sastāvu un pārsteidzoši labu stāstu. Problēma ir tā, ka pēc tam, kad viņi mums paziņoja, ka neplāno mainīt ilustrācijas, viņi to izdarīja pēc jaunākā atjauninājuma, iepriekš nesazinoties ar kopienu. Es ieteiktu palikt prom uz spēli tagad, kad Nexon ir apstiprinājis, ka kaut kas cits varētu tikt cenzēts.
Patiešām jautra spēle, bet nepieciešama daudz labāka gacha. Man īsti nav problēmu ar cenzūru un citām lietām, taču, ja šī spēle tiks sabojāta vai kļūst mazāka par JP Nexon dēļ, es to nekavējoties atmetīšu. Kopumā jautra spēle, patiešām labi izveidota un mūzika ir lieliska, bet cīņa ir pārāk RNG, un gacha ir briesmīga, tāpēc 4 zvaigznes. Cerams, ka Nexon atdosies, pretējā gadījumā viņi zaudēs daudz spēlētāju.
Blue Archive Rol Oyunu hwa
Pienācīga spēle ar unikālu pasauli un labu spēli, gacha likmes ir briesmīgas, un paātrinātā reklāmkaroga rotācija to tikai pasliktina.
Man patika šī spēle, bet... Ikreiz, kad es spēlēju šo spēli apmēram pusstundu, spēles fons vienkārši kļuva purpursarkans un pēc tam tika piespiests aizvērt, un man tika parādīts paziņojums: "Atklāta nelegāla programma" Kas? Es oficiāli lejupielādēju šo spēli no Play veikala, lūdzu, izlabojiet to
Spēle nedod jums pietiekami daudz dārgakmeņu, lai vilktu rakstzīmes. Lielākā daļa nākotnes vilcēju ir arī ierobežota laika reklāmkarogi. Pārāk daudz ierobežota laika velk reklāmkarogus spēlei, kas nemaz nedod dārgakmeņus. Ik pēc 2 nedēļām jauni varoņi un spēlētājiem tiek piešķirti mazi dārgakmeņi. Žēlu sistēma arī ir šausmīgs dizains.
Manuprāt (pēc 7 spēlēšanas dienām) šai spēlei ir jauka spēle un skaista grafika (vai ilustrācija). Stāsti ir interesanti un interaktīvi.
Patīk spēle! Spēle nav pelnījusi tik lielu fanu naidu. Gacha likmes ir pienācīgas, tas nav īsti zems, īpaši tiem, kas jau ir gacha spēļu veterāni. Izstrādātāji arī dāsni dod gacha paklājiņus (piroksēnus), tāpēc es domāju, ka šeit nav problēmu. Par cenzūru? Meh, paskatīsimies šeit lielāku attēlu. Esmu pārliecināts, ka tas ir labākais risinājums, un viņiem nav citas izvēles.
Lai gan gacha likmes nav fenomenālas (jo īpaši attiecībā uz brīvo cenu), es novērtēju, ka pat zemāka līmeņa rakstzīmes ir dzīvotspējīgas. Grafika ir lieliska, un spēles stils ir jautrs un saistošs, taču tas var būt nedaudz nomākts, ka ikreiz, kad man ir jāsamazina lietotne un jāatgriežas tajā, ir jāieved mani ievada zonā un jāatsāk. Citādi ļoti slidena, jautra pieredze
Mīlu to!! Kaut kā man tā ir ļoti jautra spēle. Man patīk spēlēt šo spēli katru reizi, kad atpūšos no darba, un tā vienkārši nomierina. Man patīk varoņi, stāsts, spēle, funkcijas un viss! Ļoti ieteicams! 🥰
Spēle pati par sevi ir pārsteidzoša. Man pašam par pārsteigumu tā bija tieši manā alejā, ņemot vērā, ka sākotnējā izloze man bija tikai lolis. Visa spēles noskaņa nav nekas cits kā fantastisks, tā ir ārkārtīgi mājīga, pateicoties brīnišķīgajai solar punk estētikai, patiešām patīkamai elektroniskai mūzikai un jaukiem un smieklīgiem 😭😭😭 varoņiem. Žēl, ka izdevējs un izstrādātājs spēlē sīkas izmaiņas un nevajadzīgas izmaiņas. Īpaši vilšanās, ņemot vērā, ka viņi ir paziņojuši, ka to nedarīs.
Spēle labākajā gadījumā ir tikai vidēja.Es pieteicos regulāri rakstīju savus dienas laikrakstus, jo tas bija diezgan ātri, taču vajadzēja tikai vienu sliktu izsaukšanas sesiju, lai pateiktu, ka nav mana laika vērts atinstalēt. Tas nozīmē, ka es nevienam neieteiktu spēli. (130 izsauc bez 3 zvaigznītēm, pat ja tas ir tikai īpaši slikts rng uhh, kāpēc tas pieļāva varbūt maigu nožēlu par 100 vismaz nejaušām 3 zvaigznītēm)
Es ļoti gribēju iesaistīties šajā spēlē, kad uzzināju, ka mana meitene Kohara Konomi ierunā Aronu. ES LOVE Koko-chan (Lūdzu, pasakiet viņai to man, ja varat, izstrādātāji). Grafika ir diezgan laba, spēle ir jautra un stāsts šķiet jauks. Es vienkārši neesmu ļoti iecienījis visu šaujamieroču ainu, un es nejūtos tik ļoti ieinteresēts tēlos kā dažās citās spēlēs, piemēram, šajā. Jūs, puiši, aizvadījāt labu spēli. Mani personīgi tas Nopietni neuzrunā. Uzdāvini manu mīlestību Koko-čanam
Es ļoti atvainojos par savām sašutuma pilnajām atsauksmēm. Nesenā dāvana patiešām nomierina manu sirdi. Lai gan ātrumu ir neticami grūti sasniegt, izstrādātāji ir pietiekami laipni un ļoti rūpējas par saviem spēlētājiem, un šī spēle ir pilnīgi lieliska — unikāla. Ceru uz savu labo nākotni vismaz vairāk nekā 10 gadus. Paldies.
Joprojām pastāv problēmas (neprātīgs ai pvp ar hakeriem un īpašu prasmju priekšmetu audzēšana), taču pēdējais notikums ir tāds pats kā citos serveros, un atlīdzība ir diezgan laba. Gaidu vairāk laba satura.
Es izteikšu savu godīgo viedokli. Pirms tam esmu spēlējis daudzas gacha spēles, un TBH šī spēle patiešām ir laba. Kāpēc? Šis spēles kaujas mehāniķis patiešām ir interesants, un, lai gan šīs spēles gacha sistēma ir skarba, jūs varat viegli audzēt piroksēnus, kas ir šīs spēles valūta. Kopumā šī spēle mani iespaido, un nākamreiz ir tikai mans viedoklis, ja nevēlaties ienīst, lūdzu, vienkārši dodiet solījumus, kurus nevarat izpildīt. Tas ir viss. Paldies Nexon, turpiniet strādāt.
Sākumā tas ir diezgan jautri, un man patīk māksla un Live2D rakstura funkcija, taču ātri kļūst grūtāk un daudz grūtāk virzīties uz priekšu. Gacha likmes arī ir diezgan sliktas, žēl pie 200 pievilkšanas. Tomēr es teikšu, ka izstrādātāji ir pietiekami dāsni ar bezmaksas valūtu. Lai gan tas, iespējams, iegūs jums 1–2 zvaigžņu varoņus. Mēģiniet, ja vēlaties, bet es, iespējams, atinstalēšu, kad atradīšu kaut ko, ar ko to aizstāt.
Blue Archive līdz šim ir bijusi spēle, kas attaisnoja manas cerības, spēle nodrošina ideālo līdzsvaru starp aktīvu izklaidi, bet arī dīkstāves iespējām, lai spēlētājs nebūtu spiests sēdēt, lai gan cīnās, lai sasmalcinātu vienus un tos pašus priekšmetus. Stāsts un varoņi nodrošina līdzsvaru, kas ir pietiekami īss, lai izlasītu minūtē, un pietiekami salds, lai jūs vēlētos izlasīt stāstu katrai meitenei, tiklīdz tie tiek atvērti. Arī piešķirtā valūta ir bijusi diezgan dāsna. Kopējais uzbrukuma režīms ir arī pārsteidzoši jautrs, jo ir jākonkurē ar citu spēlētāju rezultātiem. (Tomēr PvP varētu izmantot milzīgu pārstrādājumu) Ja jūs man būtu jautājuši tikai pirms dažām dienām, es šai spēlei būtu piešķīris 4 zvaigznes, varbūt pat 5. Tomēr jaunākā versija 21.12.15. sarkanie karogi man un daudziem citiem. Nav noslēpums, ka Blue Archive kalpo vairāk "nišas" demogrāfijai. Un palaišanas brīdī viņi runāja par to, ka viņi negrasās cenzēt saturu salīdzinājumā ar Āzijas reģioniem. Tomēr, par lielu pārsteigumu visiem, nesenajā atjauninājumā tika cenzēts varones CG, lai tā būtu tikai viņas galva, un kāda nezināma iemesla dēļ šī varone tika pārdēvēta no “Alise” uz “Aris”, un netika veiktas nekādas pūles, lai mainītu nevienu no citas spēles lietas, lai izskaidrotu šīs izmaiņas. (Piemēram, kā joprojām uz viņas ieroča ir rakstīts alise). Lai gan tas bija ļoti sarūgtināts, jo daudzi atteicās, viņu reakcija, kurā viņi atkāpās no “bez cenzūras” politikas un tā vietā deva mājienus par iespējamu dubultošanu, bija šokējoša. Lai gan es vēlētos ticēt, ka Nexon nāks pie prāta un mainīs izmaiņas, viņu pašreizējā attieksme pret pretreakciju neliecina par labu. Tāpēc, lai gan es apgalvotu, ka spēle TAGAD ir laba, mani uztrauc spēles nākotne.
Vēlreiz mainu savu atsauksmi, jo viņi ir nedaudz risinājuši šo problēmu un ir bijuši diezgan dāsni pret bezmaksas piedāvājumiem. Redzēsim, kā viņiem veiksies ar vasaras saturu un zaķu vienībām
Spēlei ir bijušas dažas cenzūras problēmas, taču izstrādātāji sāk to pareizi risināt. Esam saņēmuši apstiprinājumu, ka līdz 1. ceturkšņa beigām noteikti nekādu izmaiņu nav. Spēle ir uz labā ceļa, ja vairs nav problēmu, es teiktu, ka spēle noteikti ir spēlēšanas vērta un ir pelnījusi 5*.
Blue Archive የሚና ጨዋታዎች dmk
Pagaidām piešķirot tai 4 zvaigznes. Spēle ir lieliska. Laba spēle. Viņi nav skopi ar bezmaksas dāvanām. Tomēr ir lietas, kas viņiem joprojām ir jārisina. Gacha sistēma dažreiz var būt pārāk nepielūdzama. Jūs varat izdarīt apmēram 200 vilkšanas un neiegūt piedāvāto varoni. Man pat bija jāizmanto īsta nauda, lai iegūtu papildu piroksēnu. Vēl viena iespējamā problēma ir nākotnes satura cenzūra. Šis lēmums tika slikti informēts kopienai, izraisot zināmu pretreakciju.
Tā ir diezgan jautra, interaktīva gacha ar daudziem varoņiem, vienīgā problēma ir tā, ka, lai gan jūs varat saņemt vairāku izsaukumu vienā dienā ar pietiekamu slīpēšanu, pavēste ir nepieciešama, ja vēlaties turpināt spēli, jo labāki, ekskluzīvi varoņi.
Lieliska spēle. mīlu katru tā aspektu. Nelielu sūdzību serveris pastāvīgi avarē.
Spēle ir diezgan stabila, gacha likmes ir diezgan absurdas un nav tās labākās, taču mūsdienās tā parasti ir norma, tomēr lieliska spēle.
Spēlēju kopš palaišanas (pirms, ja skaitāt jp versiju), un es izbaudu spēli. Vienīgais iemesls, kāpēc es spēlei nepiešķīru pilnas 5 zvaigznes, ir šāds: 1) cenzūra. Man tas nav darījuma lauzējs, bet tas vienmēr ir vilšanās. 2) pvp ir nepieciešama izlaišanas vai nodošanas funkcija. Atmetot šos punktus, labos punktus daudz vairāk nekā negatīvos. Man patīk māksla, varoņi ar viņu individuālajiem stāstiem/personībām, mūzika un pati pasaule, par kuru es vēlos uzzināt vairāk.
Pirmajam laidienam tas ir tik jautri (zems līmenis), bet tagad es sajutu problēmu spēlējot. Līmeņošana ir pārāk grūta, piemēram, dienas skaits ir aptuveni 400–600 AP/Exp bez maksas. Bounty & Commison materiāli ir pārāk maz (augstā līmenī to vajag arvien vairāk) Ir pārāk grūti to audzēt. Un galvenā problēma, ko es jūtu pēc atjaunināšanas, ir šāda: tagad ir aizkave pēc ienaidnieku viļņa noņemšanas pārvietošanai, pirms kavēšanās nav vai pat neliela. Arī panākt Studentu līmeni ir tik grūti.
Tas pats ar citiem spēlētājiem, mana vienīgā problēma ir spēles ielāde, jo tā vai nu darbojas, vai neielādējas vispār. Bet spēles gaitas ziņā tas ir ļoti labs, un arī patika, ka varoņi dod priekšroku nevis savām prasmēm, bet gan tam, vai viņi ir ērti vai nē. Dotu tai 5 zvaigznes, bet pašreizējās problēmas ar ielādes ekrānu neļauj man piešķirt 5 zvaigznes.
Super Brain Training Puzzle nzgi
Lūdzu, necenzējiet lietas! Lūdzu! Tā ir patiešām laba spēle! Ja vēlaties slaukt spēlētājus, varat to slaukt vairāk, ja jums ir viņu uzticība. Jūs varat slaukt vairāk, ja esat tuvu spēlētāju bāzei, kas spēlē spēli. Padomājiet par ilgtermiņa ieguldījumu! Lūdzu, nesabojā spēli! Lūdzu... Tā ir lieliska spēle.